tirsdag, mai 09, 2006

Sommer, kano, kajakk og bildegalleri.

Sida sist så har æ kosa mæ her på Notodden i sommerværet. Vi har over 25 grader i skyggen på dagen å sommern har skikkelig bette sæ fast.

I helga va vi på kanotur. Maria, Caroline, Lina å mæ lånte kanoa på høgskolen (betalte 200,- førr 2 kanoa, åre, vesta å henger - latterlig billig), kjørte tel et vann mellom Bolkesjø å Gransherad å satte avgårde. Fant oss en passasje mellom nån vann, gjønnom en liten bekk å ei myr og ut på et svært vann kor vi etterhvert laga camp. En veldig veldig koselig tur.
Bilder fra Kanotur 2006 - http://foto.vg.no/show_album.php?aid=1101499

Vi har vel sånn ca bestemt oss før å droppe den planlagte syden turen å heller kjøpe oss kajakk'a. Så blir det vel kajakk ferie istedet tenke æ. Skal tel Drammen om nån tima å kikke i et par butikka.

Æ legg ut masse bilda på nettet i VG sine fotoalbum side.
Bilder fra Notodden - http://foto.vg.no/show_album.php?aid=1077235
Bilder fra Strandstinden 2002 - http://foto.vg.no/show_album.php?aid=52587
Bilder fra Tur i Nordmarka 2006 - http://foto.vg.no/show_album.php?aid=1101495

torsdag, mai 04, 2006

Varmt å godt.

Livet e i gang. I går va vi i skauen lamme Sunniva, Eirik å ungan å laga bål å kosa oss. Avslutta kvelden med Istid 2 på kinoen.
Idag har æ vaska bilen i alle kanta å hjørna, grilla middag på terassen, og skal nu klokka 7 avgårde å møte nån lokale helta som skal vise mæ kor det e fint å klatre her i området. Skal ta med kameraet så kan æ legge ut nån bilda i mårra.

tirsdag, mai 02, 2006

Mai = vår....

På plass i Valdres igjen. Va hjemme i helga, å da fikk Maria å æ besøk av Per Willy. Lørdagen va vi hos Eirik å Sunniva å knerta en kartong vin, og han far blei snytt som ei kaka.
Søndagen blei fornuftig nok brukt til formatering av pcdatamaskinan vårres og en ny tur til familien Harberg hvor vi spillte noen runda Acquire.
Maria vant 2 gang på rad - den sjuska.

Blir godt å gå av vakt i mårra å ta sæ ei uka fri.