lørdag, mai 10, 2008

Wales var fantastisk....
Nå har jeg vært jævlig sløv på å oppdatere bloggen.Den siste uka har jeg vært i Wales på Anglesey Symposium 2008 og padla sokkene av meg.
Det har vært en fantastisk uke med Tidal Races and Overfalls, Navigation, Leadership og Incident Management.
Jeg har lagt ut alle bildene i picasa web galleriet mitt.

Jeg møtte Trond og John Olav på Gardermoen. Garreth og Dag Sverre fant vi i en liten landsby like ved Stansted på en Bed & breakfast.
Kjøreturen til Nordvestre Wales var lang, men med lykkelig jodling, en sits i bilen lik den man har i elvebåtene så gikk tida forholdsvis fort alikevel.

Lørdag og søndag var det symposium helga og masse folk.
Halvor og Gro var også tilstede og jeg tilbrakte lørdagen sammen med Trond og Halvor når vi var med på Advanced Tidal Races and Overfalls. Det var dødsheftig med svære bølger og sterke tidevannsstrømmer.

Mandag var det teoridag med en meget dyktig instruktør som heter Fiona Whitehead. Hun lærte bort navigasjon, sjømannsskap, tidevannslære og turplanlegging.
Det var litt kjipt å måtte være inne å ha teori når så mange andre var ute å padla, men jeg lærte så mye at jeg i ettertid ikke angrer på deltakelsen.

Tirsdag og onsdag var det 4 star training som var en god dag og en dårlig dag. Instruktørene var ikke flinke første dagen, men etter kritikk på debriefen tok dem seg selv i nakken og gjorde dag 2 til en bra dag.

Torsdag var siste padledag og jeg var dødsklar for heftig padling. Det ble surfing i Penhryn Mawr og South Stack outer race som bød på fantastiske surfebølger.

Takk til Dag Sverre, John Olav, Trond, Garreth, Gro og Halvor for fortreffelig selskap...

2 kommentarer:

Anonym sa...


[url=http://www.travelblog.org/Europe/Germany/blog-762670.html][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyiss.wordpress.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.travelblog.org/Europe/Germany/Bavaria/blog-764100.html][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://my.opera.com/shenenmaoyiss/blog/2012/12/29/la-flexibilite-de-bijoux?firstpost=Y][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyiss.blog.hr/][b]sac longchamp[/b][/url]

Anonym sa...

Discovering the actual identity from Ugg boot, within the well-known and not-so-famous companies, produced his or her's [url=http://uggbottesoldes.monwebeden.fr/]bottes ugg[/url] selection of more attractive Uggs. No matter whether or not Go through paw and Emu, these kind of activities any between your suppliers their very own decision in such a vast array. Yet seriously very expensive and in fact very comfy for the purpose of paws. Purchasing explained that this largely relies on the software creator. The actual Ugg sheepskin boots Suburb Crochet boots might possibly possibly perfectly end up perceived as thought of a completely completely unique particular Ugg sheepskin boots boot. You'll find it additional being a knit boots but it is however really beautiful likewise being a awesome wintry weather boots.