fredag, juni 09, 2006

Sommer og sol. Vann og kubbespill...


Sov lenge idag. Va så varmt på soverommet at både æ å min bedre havldel va heilt i ørska når vi våkna rundt 12. Spiste en kjapp frokost, fikk ordna no datatrøbbel å frista Linda med en kajakktur. Enkelt å få ho vekk fra eksamenslesinga.
Kjørte tel ei strand ved Heddøla (den vi egentlig skulle til i går, men da kjørte vi feil...)
Lasta ut båtan å padla gjennom beverlandet og ned til Heddalsvannet. Kryssa det å kikka på nån måsa.. Æ våga mæ oppover strømmen tel elva "Tinn" (trur æ den hete), men strømmen va djevelsk sterk å etter ca 5 minutt så va æ 100 meter oppover i elva. Så vi kryssa vannet tilbake å slo oss i land på ei lita strand å dorska litt der.

Nu driv vi å spelle kubbespill på plenen. Lise e å hente Malin så æ har tatt en bitteliten pause førr å legge inn nån bilda å oppdatere bloggen.
Skal på jobb i mårra tidlig. Trur kanskje æ må kjøre i kveld om æ ska komme mæ opp. Umulig å få sove klokka 23 nu når æ e blitt vant tel å legge mæ 02 å stå opp 12. Men får sjå.
Kajakkan e med sørgmod tatt av biltaket å står tel lufting, så dem får en pause fra oss frem til mandag. Glede mæ allerede tel den dagen!!!!!
Mandags morgen klokka 08:00 går æ også forresten på ferie. 3 deilige uke. Dem skal æ bruke mest mulig på bøljan blå. Håpe på å få tatt en tur i skjærgården i vestfold, østfold og nedover sørlandskysten. Harry tur med kajakk høres artig ut.


Bilder som alltid på -- http://foto.vg.no/public_albums.php?freetext=dan+kristensen --

Ingen kommentarer: