onsdag, juni 21, 2006

Sommerens eventyr starter i mårra tidlig...

Huhei.
Går jaggu i røkk å napp denna oppdateringa av bloggen.
I helga som var va æ i Oslo hos PW. Fredag jobba æ i crewet under Topp20 showet på rådhusplassen. Temmelig villt mye folk. Har aldri sett så mange på en gang før i heile mitt liv faktisk. Lørdag å søndag dømte æ å PW i ei beach handball turnering på skedsmokorset. Gikk som antatt veldig bra å vi blei som vi egentlig forventa beste dommerpar. Denna turneringa va sannsynligvis siste oppkjøring før vi skal dømme sammen under NM i beach handball i sandefjord i slutten av sommeren. Da e målet å bli beste dommerpar å bli kvalifisert til å dømme internasjonale turneringe. Med endel dyktighet og en god porsjon flaks så klare vi det.

I mårra klokka 12:00 skal vi møte PW å Linda i Mjøndalen. Da skal PW hente kajakken han har leid på Eian Fritid også sett vi kurs til Hillestadvannet å skal padle 5-6 mil å ende opp rundt Mjøndalen igjen. Vi tenke det blir 2 overnattinge underveis å høy kosesæfaktor på denna turen.
Blir artig å se PW i kajakk for andre gang i hans liv.
Når vi ankommer Mjøndalen på lørdagen engang så sett vi nesa tel Notodden. Dusje, spis å pakke om sånn at vi e klar for troppeforflytning tel Dalen å starte på å padle telemarkskanalen på søndag. Trur ikkje vi padle den helt ned tel Porsgrunn, men hoppe av ved Ulefoss og sett nesa oppover den andre delen av kanalen mot Notodden. E litt lettere med logistikk å gjøre det på den måten. Regne med å bruke 4-6 daga på den turen. Avhengig av om vi får motvind å kor langt vi hold ut. Vi glede oss ivertfall MYE!!!

Ingen kommentarer: